Spirală

16870_13498_52322_65_01002300Am un scenariu comedy-horror : cum UE ne va plasa refugiați americani și evident că la noi vor veni cei cu mai puțini neuroni funcționali, adică destui…Blogul meu, părerea mea, da ?!

Păi dintâi , după primele rezultate de la alegerile secolului, au tăbărât s-o taie la Canada și acolo au picat site-urile pentru emigrări, ca țurțurii în mai, la Montreal. Adică nu mai avem loc să emigrăm de ei…pe bune !

Le-a intrat frica în cugete, că le-o ia dolarul cu libertatea la vale. Păi ce, dacă nici noi nu știm cum e ?! De-aia zic ¨votați, votați, că altfel peste Prut vă dați !”.

Hai că poate n-o fi Gicu ăsta chiar așa de rău ! Puțintică răbdare, că pare schizoid enought, cât să le placă tuturor celor care l-au votat.

Pe bune, mai are cineva șervețelul ăla de făcură pe el harta la Ialta pe 4 – 11 februarie 1945 cei 3 mari : Roosevelt, Churchill și cu Stalin ? Ar fi bun, ca să nu-și mai bată capul acum, ci să-l ia cu copy-paste dandy boys ăștia, de pe cutiile de lapte praf de la Moscova și Washington.

E zdranga scenariul ? Ok, poate exagerez, dă Doamne ! Doar că eu văd istoria ca pe o spirală și dacă am amețit în ea, scuzați, dar tot se repe-e-e-tă. Că o repetăm și tot nu învățăm.

Acum se țes scenarii, adică se conjugă verbul a țese ( pentru cei care nu știu bancul, îmi pare rău…să-l caute la bancuri cu Bulă) , ca să aibă și mass media ce face, precum și înțelepții stârniți ai momentului.

Oare dacă ar fi candidat Larry Flint, făcându-și campanie cu trupele de la Hustler Magazine, nu era tot pe-acolo ?

În fond și ăsta a făcut bani, ba chiar el singur, nu moștenind de la tăticu. Nici el nu e corect politic, deci eligibil la ora asta a istoriei.

Ce ziceam ? Ah, da, scenarii…

Uite frați americani, putem face schimb de locuință : dau apartament la Slobozia, lângă Universitatea care este, cum faci dreapta spre Drajna, pentru un penthouse în Manhattan. Evident că vreau și o diferență de 5,000,000 cocos, că vă fac o favoare, deși nu meritați ?

Că noi românii suntem hârșâiți cu de-alde Bump-Dump-Trump, care nu știu pe unde se află în “eșichierul politic” și ne descurcăm, că asta facem de la izvoarele noastre istorice și de-aia suntem de neclintit, sau de ne-Clintonit.

De dictatură nu mai vorbesc, că am luat din toate pozițiile, până s-a săturat ea de noi, așadar nu ne temem.

Bunăoară oferim democrație proaspătă și McDonald’s, că sunteți dependenți bag sama, contra capitalism coclit.

Venim și rezolvăm , garantat !

Bine că aveți ce demonta, că fer vechi se caută și dacă paștem caprele la Capitoliu, ce?  Bine, bine și gâștele, geniilor !

Haurul e mai tare azi decât petrolul și pe el nici nu tre să-l cauți prea mult, că la seifuri nu-i de cercetat și săpat prea mult, deci hei-rup la globalizare, că este în toi !

Beeei, șmecherii din clasa politică, ați rămas repetenți !? Ce-ați făcut măi ? Unde ați sondat nu știu, dar sigur nu în realitate. De-acu’ somn ușor, că vine și Visul American…

S i m o n a

Ți-a plăcut? Răspândește-l!

Un comentariu la „Spirală

Lasă un răspuns