Ce vreau !?

Simoana și Mehmet 2Vreau sa cred ca putem sta la taifas in “Salonul familial” relaxat, haios, fara complexe, decent si confortabil.

Ca putem afla unii de la altii lucruri interesante, placute, utile, constructive si categoric de calitate, intr-o comunicare limpezita de noxele vremurilor.

Pentru ca distantele si preocuparile zilnice, precum si aparitia retelelor de socializare ne tin atat de mult in fata computerelor, doresc sa ne pastram personalitatea in arta conversatiei.

Vreau ca salonul meu sa fie uman si nu doar virtual.

Reveniti la articolul acesta, pentru ca nu este gata…

 

 

2 comentarii la „Ce vreau !?

 1. O idee excelenta dar pentru mine va fi mai greu, nu mai sunt fluent in romana si nu vreau sa ma fac de ris. Daca aceasta “mica” anomalie nu este o problema si sinteti gata sa ma acceptati atunci voi fi bucuros sa stau la taifas.
  Simona, ai dreptate petrecem prea mult timp cu PCs si din ce in ce mai putin cu oameni.

  • Hei, Marian ! Ma bucur ca esti la mine in salon ! Nu-ti face griji cu fluenta , ca nu asta este ideea. Important este sa te siumti bine, sa te amuze, sau sa te puna pe ganduri . Sa te provoace la comentarii, sa vii cand ai chef si sa o faci cu placere. Sa propui teme !
   Aici nimeni nu se face de ras, pentru ca nu este concurs, ci este conversatie decenta si confortabila, fara pretentii savante. Fii sigur ca sunt destui care vorbesc romana cu accent de alta limba si sunt haiosi.
   Tine aproape si vino la taifas fara complexe !

Lasă un răspuns