Panou de onoare

Am promis să las informațiile utile să circule, garantând cu experiența mea tot ce laud aici. O fac din respect, recunoștință și cu mare drag.
Mulțumiri tuturor și aștept și alte date de contact, pentru că lista este mai lungă, dar nu am site-urile sau blogurile iluștrilor încă neînrămați.

IT-isti, mesteri, medici, servicii de tot felul.

Întrebați și vă răspund cât știu !
Ordinea este absolut aleatorie.

Asadar :

 

http://www.ciresarii.eu/ Casa Cireșarilor, casă de vacanță. Acest popas superb, în care natura proiectează artă, sau poate arta inspiră  natură, mister amețitor,  i-a fascinat și i-a întrunit pe niște … cunoscuți de-ai noștri… Constantin Chirita, Nichita Stănescu, precum și pe alții, se știu ei… Este așezat acolo   “…unde munții își potrivesc pe ceafă cușme de păduri…” Pe Zamora, zona Poiana Țapului, cel mai însorit loc de pe Valea Prahovei. Vizitați site-ul, casa… Voi mai adăuga imagini superbe, luate de pe terasa ei si nu numai. Constantin Chiriță este cel care a ales și a orânduit acest minunat loc de tihnă,  dar și de distracție…S-a bucurat de el și e dat să ne bucurăm cu toții.

 


 Un loc superb din 2 Mai, unde am fost cel puțin 16 ani la rând și unde ne-am simțit minunat.

O curte de 3000 mp, cel mai răcoros loc din stațiune. Deschidere și spre mare și spre drumul național.

Gazdă generoasă, cantină sănătoasă, verdeață, liniște, spațiu…

De acolo l-am adoptat și pe vestitul motan ( Matou ) MEHMET…

http://www.turistinfo.ro/2_mai/cazare-2_mai/vila_ion_nicolae_sapte_pini/reviews-vila_ion_nicolae_sapte_pini-c30736.html

Vila Ion Nicolae – Sapte Pini din 2 Mai

2 Mai, str. Mihail Kogalniceanu, nr. 513  vezi hartă


 

 
2 Mai, str. Mihail Kogalniceanu, nr. 513  vezi hartă

 http://www.enqan.ro filtre de apa. Firma serioasa, am instalat acasa un filtru de la ei, apa buna ! O prietena care mi i-a recomandat, a dus apa filtrata la analiza si rezultatul este:  foarte sanatoasa !


https://www.facebook.com/oliviabraila/likessalonul de infrumusetare unde te simti bine si cu siguranta iesi din el mai sigura pe tine insati. Eu acolo ma duc.


 

http://astrologus.roBalan Cristian este inginer de zacamant la OMV Petrom, dar mai dibaceste si altele, intre care si cum e cu webpage-urile. El m-a indrumat cu rabdare, ca-l stiu de mic …asa am ajuns pana aici. Cititi restul la articol.


 

http://artadiana.blogspot.roDiana Craciunescu, o tanara talentata si desteapta, pe care ma bucur sa o cunosc si sa o pun pe lista prietenilor mei . Este ( si ) artista si a facut tablouri frumoase. Vizionati-le !


 

http://www.hemopet.ro Ruxandra Florea. cabinet veterinar din Bucuresti, detinut de copila unuia dintre cei mai dragi prieteni ai mei. Echipa tanara, care cu siguranta face cinste breslei si generatiei .


 

http://cabvetbraila.rocabinet veterinar unde Mehmet este client si de care suntem foarte multumiti. Dl. Dr. Isvoranu a fost dintre cei care au pledat ca eu sa-l pastrez pa motanul care este …


 

http://www.alfaweb.rocei de la care mi-am inchiriat domeniul , oameni seriosi si foarte profesionali.


 

http://www.axessimaging.ro/servicii.htmlcabinet particular de radiologie cel mai de incredere din zona in opinia mea ( Galati ) . Doamna Dr. Cornea Lenuta, eminenta, colaboreaza si cu :


 

http://www.sfatulmedicului.ro/clinici/cavxmed-remenix_561Cav X Med, clinica de radiologie tot din Galati .


 

http://www.oftasan.ro/echipa.phpcabinet de oftalmologie, excelent. D-na Dr. Musat Banu a fost singura dintr-o multime de alti oftalmologi care mi-a spus ca nu am Glaucom si a riscat sa ma lase fara tratament. A avut dreptate. Asta dupa ce 7 ani mi-am pus picaturi in ochi…

 

 

 

Va urma…

Lasă un răspuns