Cod Roșu

 

 

Foto Simona - dec 2016

Cod Roșu – Foto Simona – dec 2016

Iar o ținem pe stânga ?

Doresc să le mulțumesc și pe această cale celor care s-au folosit de dreptul constituțional de liberă exprimare la alegeri și au decis, din motive pe care le respect, să NU voteze.

Că unii au murit pentru ca noi să avem acest drept, este irelevant. Sau degeaba, cum este viața însăși pentru mulți. În fond, face fiecare ce vrea!

Asta este ceea ce se aplică din ce în ce mai toxic din democrație.

Oameni buni, bine că NU ați votat, zău așa.

  1. Nouă, care am votat, la ce ne-a folosit !? Eu una cred că-s daltonistă … Oricum, pedalez fără lanț din ’90 încoace, așadar nu mă surprinde rezultatul, ci un pic disproporția. În rest m-am obișnuit. Am ajuns la concluzia că dacă Ceaușescu ar candida, ar bate la mica PSD-ul. Este singurul care ar putea-o face. De-aia l-au și scos de pe liste….
  1. Dacă ați mai fi votat și voi, imprevizibili cum suntem, poate că acum am fi avut harta roșie cu totul. Așa că mai bine stați acasă și mai înjurați, ca și noi, încă 4 ani.

Da, tot aia este dragii mei, recunosc cinstit !

Păi da, că și cei care au „câștigat” înjură.

În România toată lumea înjură pe toată lumea. Fără număr !

Votăm, nu votăm, suntem roșii…unii de rușine, alții de furie, alții din convingeri. Și înjurăm, rotunjim colțuri, iar Dorel este erou național. Nu, nu Naționala de Handbal Feminin ! Dorel ! Da, pentru că ne place să înjurăm și să râ-â-â-dem așa…

Partea excelentă acum, cu așa scor, este că PSD-ul va face ce vor dori cei 2 neuroni ai săi, Dragnea . Că restul, of-poziția, va da cu capul prin pereții de la Parlament, pe banii noștri, desigur.

Așa e jocul . Chestia este că nu plătesc votanții, fiecare pe cei pe care i-au votat, că e secret votul. Mie mi-ar fi convenit, că aș fi avut cheltuieli minime, următorii 4 ani. Așadar dăm cu ochii închiși, la toți, că nouă ne dăm, nu-i așa ? Ba plătesc și cei de nu se prezentară la urne, dar ce contează !? Golani cu toții, da !? Păi da, că sunt dintre noi, pentru noi. Avem ceea ce merităm .

Acum, dacă întrebi, nu a votat nimeni cu PSD. Ca și în ’90, când nu a votat nimeni cu Ilici…

Măi, nu zic, să fie ei, că nu-s mai răi decât alții, dar cu aproape 46% ?! În anul 2016 ?! Mais non ! Mais oui ! Nici harta Meteo nu arată așa, când e caniculă, dați-o-ncolo de democrație ! Asta va fi de „băieți, facem ce vrem, că nu ne deranjează nimeni ! „

Hai să vedem cum este să aibă toată puterea, dar toată ! Ce le va mai sta în cale ?

Ah, da :

  • Greaua moștenire;
  • Visteria goală, pe care Pontuțu o lăsase plină ochi;
  • DNA-ul, care li-i încurcă pe cei mai buni aleși, feciori de frunte, cu planuri mărețe, care în loc să stea încrâncenați să le aplice, vor sta pe la interviuri, pentru o celulă mai confortabilă;
  • UE…daaa ! FMI-ul…da, da, da ! Mama lor, care noi nu ne vindem țara, că preferăm să ne-o furăm singuri, sau să ne-o ascundem unii de alții;
  • Ca să fim consecvenți cu istoria, Traian Băsescu, de la care ni se trag toate relele, dar TOATE, iar acum , na, a intrat. Ce , cum, unde ? Îhîm, în Parlament! Asta le mai lipsea, ca să o amețească încă 4 ani, neputincioși din calea destinului nedrept cu ei.

Așadar eu propun în felul următor : în 2020 să fie o prezență copleșitoare la urne, PSD să ia 88,9%, ca astfel să anuleze orice piedici.

De-abia de atunci încolo să aveți pretenții de la ei și să nu-i mai înjurați, da ?

Eu nu-i înjur deloc. Nu te poate dezamăgi cineva cu care știi cum stai.

Ah, accept că-mi pot face surprize plăcute. Cum ar fi să-și radă Dragnea mustața, sau să se facă Ecaterina Andronescu blondă , ca să nu-i simțim lipsa Elenei Udrea .

Cam astea ar fi surpizele și schimbările majore.

În rest, hai că avem treabă și ne-am luat cu vorba !

Abia aștept să văd episodul de anul acesta, pe care îl va scoate „Las Fierbinți” cu ocazia Crăciunului Fericit, pe care vi-l doresc !

S i m o n a

 

Ți-a plăcut? Răspândește-l!

Lasă un răspuns