Am terminat toată treaba.

 

Am auzit atâtea inepții pe tema căsătoriilor dintre homosexuali, încât uau !
Luați-vă dragilor, dacă vă iubiți !
Ce nevoie aveți de contract și de pirostrii ?! Este valabil și pentru căsătoriile astea , permise… Cine vrea, se ia cu contract, cine nu, nu-i trebuie !

Că “dacă dragoste nu e, nimic nu e“. Se duce căsnicia cu contract cu tot, dacă e să nu țină.

Neh, ne trebuie garanții, consimțiri, dezbateri…

Hai, zău așa ! Mă tem că intrăm într-o o zonă materialistă și , deși îi înțeleg rostul, tot nu văd de ce atâta zgomot ?! Vor să poată împărți, când n-o mai fi ? Că altceva ce ?! Nu se poate cu acte la notar ? Nu știu, întreb pe bune !
Ah, mai este și ce-lula de bază, îhîm, era să uit !

Voi mai reveni cu tema, când vor lupta să li se dea și dreptul să divorțeze …Sau le recomand să lupte de-acum pentru ambele drepturi, ca să nu facă două drumuri…

În concluzie, deși nu m-a întrebat nimeni, eu spun :

NU am nimic împotriva căsătoriilor între oamenii care se iubesc și-și doresc acest act oficial, așadar și homosexualii au dreptul să se căsătorească, dacă asta simt și vor.

Acum despre adopțiile la care au sau nu dreptul cuplurile homosexuale…

Să vezi statistici, mai ales de-alea americane, la care și-or fi adus contribuția și mormonii…Copiii nu sunt bine orientați și educați în spiritul creștin, dacă nu au patern și matern. Hai nu, pe bune !?

Dar când vine paternul rupt în gură de trăscău și incinge maternul și nimicește tot ce mai mișună prin casă, e de bine ?!

Dar când maternul prestează pe centură la tiriști, să facă rost de pufuleți, pardon, chipsuri, ca să mănânce și gura lu’ copiii ei ceva, iar paternul este proxenetul însuși, cum e ?

Ce zic statisticile savante despre copiii care NU pot fi adoptați, pentru că nu au dosar complet și statul nu-i dă ( de exemplu: nu se știe dacă au avut sau nu cazuri de epilepsie în familie, așadar nu-s de adopție ) și stau în internate ?

Acolo homosexualitatea debutează cu pedofilia, măi geniilor de statisticieni ! Viol, agresiuni și de-astea…

Unde le-o fi mai bine acestor victime sigure ?! Cred că undeva unde să fie doriți și iubiți, egal dacă au sau nu model clasic. Doar să fie doriți, iubiți, respectați, educați și ajutați să devină oameni, nu pușcăriabili.

Or fi multe familii mixte care vor să înfieze copii, dar nu sunt toți de dat și vă asigur că vorbesc în cunoștință de cauză.
Unde fac ăștia statisticile ?! Dar savanții englezi nu au nimic de zis ? Mais non !
Homosexualitatea de regulă este nativă și dacă statisticile susțin că homesexualii provin din cupluri homosexuale, își vor putea strânge sculele, să se apuce de alte meserii, că aici au dat-o-n pământ , mințind, ca să dea bine la o majoritate îngrijorător de implicată unde nu are treabă…
Eu nu sunt statisticiană, dar am convingerea că mai ales într-o familie mixtă, dar dură, dezorganizată și pudibondă, se retrage în sine copilul și nu mai știe ce este și ce vrea.
De ce or vrea unii să-și facă stindard din apărarea unor principii, mai ales că nu au cum să împiedice natura !? E natură acolo, nu mizerii vulgare. De-astea sunt peste tot, dacă e să privim așa.
De ce nu pot două femei să crească un copil ? Sau de ce nu pot doi bărbați să crească un copil ? Nu sunt modele bune ? Ei aș ! Dacă se iubesc și atmosfera este plăcută și îi oferă copilului căldura unui cămin, cu tot ce înseamnă asta, egal ce sexe au partenerii. Să fie iubit și respectat, în rest va ști el ce fel de cuplu va dori să facă la momentul potrivit: mixt, sau homosexual.

Oare nu-și dau seama oamenii aceștia care țipă pro sau contra, că lucrurile merg oricum înainte, pe calea lor și nu avem cum să le schimbăm și nu e treaba noastră ?! Aceasta este natura umană, din care face parte și homosexualitatea și care , hm, nu este nici monogamă, oops ! Săriți și pe de-ăia de sunt la a 5-a căsătorie, că s-a săturat și Primarul de ei !

Dar bisexualii au voie să adopte copii ? Dar the swingers ? Dar plagiatorii ? Dar și dar și dar…Hai cu piatra sus !

Avem virusul ăsta, să împărțim lumea-n două cu orice prilej.
Ne construim într-una o lume a minorităților.
Ne năpustim ba pe fumători, ba pe gay, ba pe nu știu ce religii.
Gata, am ajuns aici, atât am putut evolua noi spiritual și emoțional, că tehnic ne-am dus binișor, nu zic.
Suntem contemporani cu exemplare umane în diverse stadii de evoluție. Unii sunt abia ieșiți din grotă, alții au învățat iubirea necondiționată, toleranța. Zic de extreme aici.
Avem legi pe care trebuie să le respectăm, dar înainte de orice, trebuie să  respectăm și să iubim natura, pe noi înșine și pe cei din jur.
Acesta este modelul în care trebuie crescut un copil, indiferent de sexul celor care îi pot oferi acest mediu.

 

S i m o n a

Ți-a plăcut? Răspândește-l!

2 comentarii la „Am terminat toată treaba.

  1. Cine ne da dreptul sa judecam?
    Atata timp cat nu am imbracat haina celui pus in discutie este greu sa incercam judecati de valoare. Crescand In Hipodrom m-am intersectat atat la scoala cat si in timpul liber cu copii de la Caminul de copii. A fi orfan nu este o optiune, nu este alegerea ta. A fi homosexual nu este doar o optiune, o alegere. “Cel fără de păcat dintre voi să arunce cel dintâi piatra asupra ei…” Sunt subiecte delicate asupora carora nu stiu daca ar trebui sa ne aplecam fara a avea un bogat bagaj de cunostinte, empatie si intelegere pentru subiect si obiectul discutiei. Sigur putem emite judecatile noastre dar e bine ca cei indreptatiti sa faca acest lucru. Cat despre forul legislativ care ar trebui sa fie impartial si nepartinitor cand construieste un edificiu legislativ pentru societate acesta chiar ar trebui sa aiba competente cand discuta si elaboreaza legi.

    • De acord ! Tocmai întrebam dacă bisexualii au voie să adopte copii, sau swingers…??? Cine ia decizii și de ce trebuie musai să dăm cu crucea la toate. Uite, eu sunt FELINISTĂ și țip că Karl Lagerfeld are o pisică, Choupette pe numele ei, iar eu consider că micuța este supusă riscului, că nu mi-e clar dacă creatorul este “straight” sau ba și mi se pare că o iubește nefiresc de mult, o elaganțează și ăsta este un posibil abuz… Mă lași !? Să sară aia de la Protecția Animalelor, că nici animalele nu trebuie adoptate de “dubioși”…Pe bune, noi stăm pe munți de gunoaie, poluați la max, cu rucsaci incerți prin metrouri și ne-am apucat să facem ordine în așternuturile unora și altora.

Lasă un răspuns