Gândim și noi ceva ?!

Que sera, sera – foto Simona – într-o iarnă

Ziceam miercuri 28 ianuarie 2016 – pe Facebook

Așa, printre picături, că nu mai are rost să facem politică încă vreo 4 ani…m-am umplut de respect pentru Dl. Președinte Iohannis. Nu glumesc deloc ! Habar nu am cum va fi și cum se va descurca singur pe lume…dar măcar i-a tras-o lu’ Menajeria de Sticlă, adică Micuțului Dictator Livaș . Cum s-a dus el cu mandatul în alb de la PSD, cum are el IQ-ul în erecție acum, cum călărește el jde mii de cai albi înaripați și va face ce va dori poporul lui, desigur ! Wow !
Haidi bă, trrr ! Mai calcă apa un pic, că Neamțu gândește, da !? Ce Tăriceanu era el, că să moară mama, eu dăcât pe doamna Sevil o am și o propun, deci beeei, faci cum zic eu ! Obraznic maxim penalul, ce să zic ?!
Neeeh oltenașule, ne mai gândim ! Ai majoritate ( le mulțumesc din nou celor care nu s-au dus la vot ! ), dar matale joci table, pe când Președintele joacă șah.
Uite și de-aia recunosc, chiar îmi place de Dl. Iohannis în ultima vreme și mă bucur că este președinte. Golanii s-au obișnuit cu mahalaua, spumele, fumigenele. Să și le ia pe la conace, cu Neamțu nu se leagă. El este “scurt și la spate pierdut !”. Acum se face analiză pe text, sictir !


60 de cuvinte, ce a vrut să spună autorul ? Exact ce a spus ! De ce ? Ahhh, păi că s-a gândit, verb pe cale de dispariție la unii și aia e, poate mai găsește Stană de Piatră pe alta/altul.
Bine, mare lucru nu prea mai are ce face cu așa mândră și țeapănă majoritate, dar măcar îi văd cum stau ca măscăricii și aburesc microfoanele cu patriotardismul lor și cu mireasma de la rahatul proaspăt digerat.


Măcar le va face zile fripte Președintele și nu deliberat, ci pentru că s-a așezat comod pe scaun, a învățat rolul și acum atâta bucurie să avem și noi, imbecilii care ne-am dus la vot și nu suntem printre cei 45%… : să vedem cum votul popular își ia majoritatea la frecție, că de-aia e în erecție…
Mda, jalnică bucuria, dar decât nimic…

Azi , joi 29 decembrie 2016 revin :

Dom’le, îmi place asta cu gândirea. Aparent este pur politică, dar vă spun eu că nu este doar asta. Unii chiar gândesc, poți să crezi ?!

Îmi pare rău că nu am pariat…Am fost 100% sigură că Dl. Președinte Iohannis nu va da un răspuns pripit propunerii Sorin Grindeanu. Nu, nu este curvăsăreală politică, omul chiar își ia timpul legal să facă ceea ce simte el că trebuie : gândește cum e mai bine. Ne dă lecții de democrație și  drapelele de la Cotroceni fîlfîie  acum în mustața lui Dragnea, care amenință ca un fraier, pe lângă lege, că ne bagă în criză Președintele, că văleleu… Poate îl bagă pe el în criză de colecist. Eu nu simt criză.

Alegem Prim Ministru sau secretar de ședință UTC ? Așadar , hai mai stăm, că e serios aici. Nu că aveți 45% și de-acum faceți ce vrea poporul vostru. Nu Nea, mai e și restul poporului ( mai puțin cei care nu au votat, cărora le mulțumesc și azi…) care cotizează la Bugetul cu care tu, Mustăcios Livid, faci magie neagră.

Presa behăie de “normalitate” ! Hai măi, ați inventat voi normalitatea !?

Uite, normal și legal, Președintele ales de peste 6 mil. de români , se mai gândește pentru ei. Din respect pentru orele pe care unii le-au petrecut la cozi umilitoare ca să-l voteze, el se mai gândește…De ce nu acceptăm noi acest verb ” a gândi ” ?

Eu nu speculez ipoteze, dar pot presupune, gândind cu capul, că Președintele nu dorește un Prim Ministru marionetă, ci pe unul care să nu fie ordonanța lui Dragnea.

Este limpede, dincolo de politică și de jocuri și de orice : Lividul Livaș este isteric în sinea lui că a luat 45% și nu poate fi PM și ne tot aduce “capabili” care să-i execute visul lui de haur : Capo Di Tutti Capi la guvernare ! Pe nas pretene, că mai ai de zimțat la mustața zbârlită, că nu te lasă dreptul la gândire. Nu, nu aia cum să furi tu Românika, ca pe Teleorman !

Aia care să-ți mai taie avântul de pușlama parvenită și să echilibreze o țară europeană, membră N.A.T.O. , știi ce zic ?!

Probabil că va fi Sorin PM, dar eu una continui să mă bucur jalnic de faptul că îi văd pe măscăricii de serviciu despicând firul în ‘șpe și le recomand, așa, de sfârșit de an, să facă toate, dar toate analizele posibile la deciza lui Klaus Iohannis. Inclusiv pe cele biochimice de laborator, că poate o fi amânat desemnarea din cauze digestivo-culinare, pardonabile de sfintele sărbători. Deh, porcul pică greu…iar dacă are și mustață, nu-i de rasă și râgâie tupeu, te pui pe gânduri dietetice.

S i m o n a

PS : zău că m-am cenzurat maxim…credeți ce vreți !

Ți-a plăcut? Răspândește-l!

Lasă un răspuns