Etno-buimace

Considerând că am circumstanțele autorizate de Wella , respectiv sunt blondă, îi rog pe onorabilii prieteni de pretutindeni, să-mi explice pe înțelesul meu, care-i treaba cu Ghiță ăla ?

 

Am vizionat La Piovra – Caracatița și am datele de bază. Se caută un Cattani cumva ?! Mai degrabă cred că se joacă “Abureala bizonului”.

  1. Cum poate un urmărit general să clevetească și să nu fie dibuit ? Ba să se și construiască emisiuni, anchete, dosare, după ce băsmește el ? O fi pe bune, dar “pe ce te bazezi ?”

Ah, poate că este în misiunea asta a dezvăluirilor care bezmeticesc.

  1. Ghițăie toți acum, că au dulapurile pline de schelete și că țărișoara, draga de ea, este condusă de serviciile secrete, care nu se știe cui se dedică ? De fapt este condusă de un singur om, descendent direct din Machiavelli ( ar vre a el ! ) , care ne face sclavii lui, dacă avem de la 10,000 euro în sus, declarați. Pe bune ?!

Nea Cutare și Cutare, acum ne ziceți, când am strâns grămezi prin bănci ?!

  1. Urzeala asta huiduitoare, mă jignește la nuanța de blond și deși nu zic că este totul o făcătură, zic că ne abate atenția de la altceva, care chiar că ne doare. Aici trebuie să fim vigilenți și să ne prindem ce, în-afară de viața de kko a românului, pribeag prin nămeți și plecat la căpșuni în Spania.

Că și-au scos ei săbiile și mimează războaie, egal, să se ducă după Ghiță, toți ! Să ne lase singuri, că ne descurcăm mai bine.

Doar atât aș vrea, să țină cont că și-au pierdut de tot bunul simț și ne iau de fraieri. Și chiar suntem, că ni-i alegem, nu ?!

Uite de-aia nu avem noi autostrăzi și batem apa-n piuă de 26 de ani, că nu au putut ei săracii să lucreze pentru noi, că sunt șantajați. Dar de ce ați mai candidat, sau de ce nu v-ați demascat ?

Ah, da, când vă merge bine, jucați în hora imunității. Când se schimbă muzica, pa, pa , pa, batista pe țambal și dați pe goarnă, că ce aveți de pierdut!? Ca Ghiță … Bagă spumant din Iordania ( ? ) și dacă o ține așa, curând îl vom întâmpina la aeroport cu covor roșu și onoruri militare, că ne salvează, nu ?

Noi trebuie să fim salvați de noi înșine. Clișeu, dar e adevărat.

Sau las´să pierdem noi, de la toți, pe rând.

Ne uităm , auzim și ce să înțelegem zilele astea ? Că nu avem stat de drept, că am susținut niște pușlamale, care acum se zbat să zică că ei au știut, că ai lor sunt mai cinstiți, că au fost condamnați la comandă…

Beeei, Dragnea, nu știu la ce comandă, dar știu ce ai făcut la Referendumul din 2012, iar căsoaiele alea pe 3 străzi, nu se fac din salariu și nici din afaceri cinstite.

Cică să moară el în picioare, demn, ca să i se facă dreptate, că dosarul a fost mânărie de cabinet. Minciună-n falș. Asta o fi ?! Adică dau totul peste cap, ca să moară ăsta în picioare ?! Este singura metodă ?!

Nu m-ar mira. Da´buimăciții ăștia de putere chiar cred că ne-a adus barza  !?

E clar că nu este niciunul mai înger, sau mai demon, dar hai să nu se folosească de una, ca să scape de alta. Asta-i culmea ! Praf în ochi, merge și cu zăpadă, că e de sezon și fac schimb de locuri la pușcărie ?

Da, pleacă ai noștri, vin ai noștri.

Cel mai probabil este război între servicii și își pun poalele în cap, să mai vedem și noi ceva. Suspansul este dus la extaz, încaltea să nu știm ce este mai excitant : viscolul sau demascările !?

Nu am ce să răspund. Știu doar că ei câștigă mereu. Care ei ? Ei dintre ei.

 

S i m o n a

 

Ți-a plăcut? Răspândește-l!

Lasă un răspuns