Sarabanda zilnică

Castelul Cantacuzino

Castelul Cantacuzino – foto Simona – martie 2015

Am comentat pe blogul lu’ Nașu’…

Perfect de acord Nașule ! Distractiv circul, dar să vedem cu ce ne alegem. Eu le vreau și banii și TOT ce au furat. Îți stă mintea-n loc ! Sunt “inestimabili” după cum i-am numit eu, în sensul că noi nu putem estima, cât ne-au furat ei.

Ce țară e asta ?! Tare mă tem că tot noi ieșim juliți din “Războiul  stelelor”, sau al rozelor… Că vorba aia, deja suntem , ce mai contează încă puțin ?! Ieri zicea simpaticul de Mazăre că acolo unde s-au adunat vipurile, la pârnaie, îi zice “Beciul Domnesc”. Niște golani care se duc la oha, se joacă de-a justiția, intră câțiva ani și după aia ies și ne scuipă-n cap, ca Năstase, că averile sunt puse bine. Noi tot proști, ca de 25 de ani și ca de când ne știm, fi-ne-ar starea noastră să ne fie ! Nașule, te rog eu frumos, zi-o pe post , că eu nu pot, nu am decât un blog de începătoare : să lase vrăjelile de 2 lei cu denunțători , hoți și ei, și cu mafii și ascultări ! AVEM LEGEA 18 încă în vigoare ! Să se pună pe treabă cu ea și după aia să mai vadă.De ce nu fac asta ? Nu vor, că ar fi cea mai simplă. De unde ai avut măi dragă bani de astea toate ?! Cash flow : atât ai căștigat oficial, atât ai agonisit ! De unde diferența?! Păi ! Hai, zât, dă – ncoace tot ! Pe urmă la “Beciul Domnesc “, dar cu banii luați. LEGEA 18 !!! Simplu !

Din ce trăiește acum Adrian Năstase cu tot neamul lui ? Din ce trăiesc ei așa ca hahalerele care nu se mai satură și după gratii și după ce ies ?! Aud ?! LEGEA 18 pe ei !

S i m o n a

PS : Castelul Cantacuzino , piesă arhitectonică de excepție, a ajuns din mână în mână, până la niște mitocani cu bani. Ei au decis să-i pună pe superba pajiște din față, niște chioșcuri, acoperite cu tablă argintie, fără nicio legătură cu restul arhitecturii, cu zona, cu bunul gust. Unde este aprobarea Ministerului Culturii ?!!

Ți-a plăcut? Răspândește-l!

Un comentariu la „Sarabanda zilnică

Lasă un răspuns