Mehmet – Autobiografie – III

Partea a III-a – La Scăldat

Hm, ah, ce vis ! Eram într-o mașină și am vrut să evadez și Mami mă dezmierda…ah, uite-o pe Mami ! Nu a fost vis ! E aici, lângă mine și … hei, hei, ce faci ? De ce mă iei pe sus, că-mi era bine între pernele astea !? Uite-l și pe tipul ăla, care m-a remarcat…Enți parcă îl cheamă. Măiii, unde mă duceți ?
Ceee ? Îmi faceți baie ? Mie mă ? Da’ ce, eu sunt murdar, care mă spăl toată ziua ? Nu vedeți că nu mi-ați pus nici slip ?! Da’ ce să știți voi de slip, cu 2 Mai-ul vostru…de nudiști pârâți care sunteți !
Hei, hei, cu ce mă dați ? Gata, nu vă mai suport, fug ! Baie 1
Ce mă, curg purici de pe mine ?! Dar ce vroiați să curgă, țuică ? Perle ?! Beeeiii, aveți grijă la ochi, să nu-mi intre spumă de-asta, că vă sparg, vă mușc, vă distrug ! Urechile, nu în urechi, nu în urechi ! Reclam abuz ! Să vină Protecția Animalelor, să mă salveze !
Bine că-mi faci si poze și poate mă pui pe Facebook-ul ăla, că să vezi ce te târăsc prin tribunale pentru violarea intimității ! Vedeți voi ce pățiți!
Uf, gata, s-au oprit !Baie 2
Nu ?! Acum ce mai vrei cu prosopul ăla ? Lasă-mă-măăă ! Mă scutur și mă usuc singur, e cald, nu răcesc ! Maaamiii !
Aoleu, dar tunul ăla ce mai este ?! Nu spre mine, nu spre mine ! M-ați spălat ca să mă omorâți cu ăla ? E fierbinte și urlă, foenul naibii ! Pe ăsta nu-l mai înghit, gata ! M-am ascuns !
Dragii mei, vă dau în scris că asta a fost prima și ultima baie ! Nu mai puneți voi mâna pe mine !
Voi fi alb imaculat, pentru că mă spăl singur, da ? Sunt un exemplu de igienă. Să nu vă mai prind, că nu știu ce vă fac ! Hei, fir-ar să fie !
De data asta v-am iertat, că recunosc, e mai bine fără puriceii ăia, de care nu știu cum aș fi scăpat fără șampon, dar să nu se mai repete ! Ați înțeles ? Așa !
Șoby 2Da’ orătania aia ce mai e ? Un șoricel ? Mi-ați cumpărat jucărie! Vreți să ne împăcăm ? Bine, hai să vă fac spectacol ! Șoby, hai la tăticu’ să-i uimim pe oamenii ăștia!
Și i-am uimit ! M-am jucat cu prima mea jucarie, atât de haios și am făcut atâtea acrobații, încât stăteau toți trei, Mami, Mimi ( soțul ei ) și cu Enți și se uitau la mine, cam cum m-aș uita eu la calendar, dacă aș fi o mâță… doar că ei râdeau fericiți, că unde să mai fi văzut atât talent și valoare ?! Șoby 1
M-am scos : îi fac pe oameni fericiți. Sunt stăpânul lor ! Magician, eminență pufoasă ce sunt ! Îi voi juca pe lăbuțe, yes !
M-am jucat de-atunci atât de des cu Șoby, încât săracul acum este chel, străns cu elastice, dar tot rămîne prima mea…jucărie !
Recunosc că-mi stă mai bine după duș. Dar trebuia să fac pe nebunul, ca să nu creadă familia că eu sunt vreun fraier și că-mi pot face ce vor ei.
Am înțeles că a doua zi urma să plecăm mai departe, să continuăm vacanța la munte, la Poiana Țapului.
Asta ce-o mai fi ?!

Ce am înțeles și m-a încântat, a fost că aveam să o revăd pe Foca, prietena mea, șoricara de la 2 Mai, cu care m-am jucat frumos acolo și mi-era dor de ea. Precum și pe mama ei și pe Maestru.

M e h m e t

Va urma…

Ți-a plăcut? Răspândește-l!

Lasă un răspuns