Intrusa

…răspunsul meu pe blogul Nașu TV al lui Radu Moraru. Nu e prima dată când îmi bag nasul, că nu mă pot abține.

Măr înflorit la Casa Cireșarilor din Poiana Țapului

Măr înflorit la “Casa Cireșarilor” din Poiana Țapului – în orice Mai…Foto Simona

Acum zice că Sebi Ghiță s-a detonat și că bla, bla, citiți acolo dacă vreți, că ne iau americanii banii de la Microsoft. Am patriotismul în erecție acum, na.

Am scris acolo cele de mai jos :

Vorba cântecului “Hotel Cișmigiu” al formației Vama Veche :”americanii-s de vină…”. Păi vin ei și flutură sume de-astea pe la nasul “ultimei țări” din Europa și ăștia ce să facă ?! Oameni sunt și ei, au nevoi, ce mare lucru ?! Au pus boticul la șpăguța, că când te mai întâlnești cu așa Pleșcoi, pardon, pleașcă?!
Eu cred că ăia-s de vină. Și acum dacă zici că vin să-și ia și banii, intrăm , ca de obicei, la categoria “..și cu banii luați”. Mă bucuram sincer că uite ce sumă frumoasă își trage Ponta, de neclintitul Premier, la bugetul care este și acum aflu că rămînem cu buzele umflate. Unii cu pârnăiașii, alții cu dolărașii.
Nașule, hai că poate nu o fi chiar așa. Ni le asumăm noi pe toate: Pe “mama lor de hoți” la Casa Scriitorilor din Rahova , Poarta Albă și alte secții de-astea cu specific “Monte Tristo”, ratații șmenurilor și speranțele Literaturii Românești, dar banii nu pleacă nicăieri. Ne rămân nouă. Îi mai dăm în două ape și-i folosim iezact unde trebuia de la bun început:: școli, spitale si alte lozinci de-astea. Ah, autostrăzi, altele decât cea propusă de tine. Dragi români, unde dracu îi găsim pe toți ăștia, de ne aburesc bine, ni-i punem pe funcții și apoi ei ne fură, iar noi îi injurăm. E o spirală istorică deja. Cît de fraieri ne cred ? Că-s dintre noi, nu ni i-a adus nimeni. Ni-i merităm, că altceva ce să mai zic ?! Nu-mi vine să cred ce aud zilele astea. Am și eu un blog, scuze, că nu vreau să-i fac reclamă ( cine mă crede ?!) pe bune ! Scriu acolo și încerc să nu mai pomenesc de lichele, dar ne-au cuprins ca buruienile. La prășit deci ! Poate scăpăm ! Să vedem cu ce mai ramănem. Chiar simt nevoia să pot avea încredere în cineva și să nu mai trăiesc dezamagiri. Poate în Moș Crăciun… Să auzim de bine și să ne recuperăm banii !

PS : Fotografia este un Mărțișor de la Mehmet, pentru toate admiratoarele sale și nu numai… Eu v-am zis că este Alphonse când e vorba de fete.

S i m o n a

Ți-a plăcut? Răspândește-l!

Lasă un răspuns