Cât de prost trebuie să fii !?

Cam cât să bagi bățul prin gard spre UE, cu două săptămâni înainte de a-i prelua președinția …

Cât de prost trebuie să fii, să câștigi cinstit și detașat alegerile parlamentare, pentru ca apoi să-ți dai singur jos două guverne și să vii cu Miss Piggy la al treilea și să continui ratările. Cu poarta goală, atenție!

 Dacă tastezi pe Google „idiot”, apare Trump, ceea ce a dus la discuții în Senatul American și explicații din partea CEO al motorului de căutare respectiv. Aia e, nu e vina nimănui, așa iese din milioanele de formule și documente din spatele interfeței. Nu te pui cu tehnica, pentru că e deja de capul ei în mare parte.

La noi dacă tastezi „prost”, ar trebui să iasă Dragnea și Tăriceanu.

Dacă pe noi ne țin de tembeli și mai manipulează o mică parte a populației, asta nu înseamnă că pot ataca băncile, multinaționalele și UE. Ăștia mușcă mâna care îi hrănește. Cât de prost trebuie să fii ca să faci așa ceva ?!

Înțeleg disperarea lor, că le bat mascații pe la uși pe la ferești, dar de la asta, până la măscăriile pe care le-au debitat duminică, este o gaură neagră, care îi va înghiți.

Am constatat de mult că-s proști cu ciucuri și că se cred șmecheri. Le-a ținut , nu zic. Dar acum cred că au făcut-o lată.

 A zis Daddy că nu vrea să iasă ca un prost din scenă, dar a ratat momentul.

Dacă pleca tiptil în Brazilia, mai avea o șansă. Stătea cuminte acolo, venea Moșul, îi aducea și lui o atenție în ciorapii flaușați. Făcea bradul cu fata aia și-i punea steaua roșie în vârf. Poate venea și Zâna Măseluță… Se juca de-a extrădarea. Ne cheltuia banii pe șpăgi, ca să nu-l trimită brazilienii pachet la București. Părea și el mai cu mințile pe acasă. Mai mafiot, așa, știi ce zic ?!  Ca să avem și noi o scuză, nu ?

Acum ce să mai facă, după stolul de porumbei care i-a ieșit printre carii o oră și jumătate duminică ?!

Cui Doamne iartă-mă s-au adresat nefericiții ăștia ?! Cât de proști sunt ?!

Referendumul cu familia tradițională, eșuat lamentabil, nu le-a stârnit niciun neuron ? Ah, da, ei nu au neuroni, au bani.

Electoratul lor nu are porc în bătătură, că l-au acuzat de pestă. Aici nu a mers o amnistiere, o grațiere, ceva, încaltea să mai scape câțiva și la afumat și la sarmale ? Nu? Nasol ! De atunci își tot rod creanga de sub picioare.

Dar hai, cu povești de adormit copiii, îi mai abureau o tură pe păgubiții din electoratul lor. Uitau de porci, deși așa ceva nu prea se uită, și-i mai votau.

În schimb cu avalanșa propagandistică model anii ’50, au omagiat duminică cuvântul „prost”. L-au băgat în politică, unde înseamnă sinucidere. S-au identificat cu el.

Imbecilii ăștia nu au învățat nimic. Nu au citit nimic în viața lor. Nu au nimic în cap , în-afară de îmbogățire și putere.Chiar nu știu că nimeni nu ia nimic cu el ?! Că totul este trecător ? Că lor li s-a dus deja timpul ?

Li s-a dus, doar că au luat și din al nostru, asta este dureros. Ne costă pe toți, că așa este democrația, perfectibilă.

„Deșteptul învață și din greșelile altora, prostul nici din ale lui”.

Așadar, pentru a nu știu câta oară, îi rog pe cei care spun că nu au cu cine vota și stau acasă la alegeri, data viitoare să facă niște calcule matematice, care  să asigure opoziție, apoi să meargă la vot, ca să nu mai iasă din urne o majoritate de o asemenea prostie.

S i m o n a

Ți-a plăcut? Răspândește-l!

Un comentariu la „Cât de prost trebuie să fii !?

Lasă un răspuns